woensdag 29 mei 2013

Kraamzorg Anne Rotterdam laat u een ongekende kraamtijd beleven!

Kraamzorg Anne, gevestigd in Rotterdam is een kraamzorg die bekend staat om de klantvriendelijkheid, ervaring en de professionele diensten die zij levert. Wij letten vooral op uw thuis- en persoonlijke situatie en natuurlijk uw wensen. Natuurlijk werken wij zoals alle andere professionele kraamzorgorganisaties volgens protocol en beschikken over de kwaliteitscertificaat HKZ en ISO. Ook zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van borstvoeding. Daarvoor hebben wij het WHO UNICEF-Zorg certificaat. Al deze certificaten hoort/leest u misschien voor het eerst, maar dit betekend dat Kraamzorg Anne Rotterdam aan alle eisen voor professionele, kwalitatieve en gezonde zorg voldoet. Ook geeft het aan dat al onze kraamverzorgende volgens alle wettelijke protocollen werken en zich houden aan gedragsregels en hun best doen om het beste uit de kraamperiode te halen.

Zoals u weet veranderd er elke dag iets in de zorgsector. Om onszelf en kraamverzorgenden op de hoogte te houden, volgen wij allen om een bepaalde periode verschillende cursussen. U kunt er dus van zeker zijn dat u de beste zorg krijgt bij Kraamzorg Anne Rotterdam

Borstvoeding
Borstvoeding is het beste voor u en uw baby. Moedermelk heeft alle benodigde voedingsstoffen voor uw baby en zorg daarnaast voor een goede immuunsysteem voor het kind. Het bevat alle noodzakelijke voedings- en afweerstoffen die de baby nodig heeft en het blijft daarna nog lange tijd een belangrijke voedingsbron naast het vaste voedsel dat aan de baby gegeven wordt.

kraamzorg-rotterdam (2).jpg

De voordelen van moedermelk volgens kraamzorg Anne Rotterdam


Niet alleen tijdens de kraamperiode, maar ook heel lang na de kraamperiode is het geven van moeder aangeraden om te geven. Het is een betere en kwalitatievere voedingsbron voor het kind dan kunstvoeding. Hieronder een paar voordelen:
  • U hoeft met moedermelk geen flessen te sjouwen
  • Moedermelk is altijd op tempratuur, dus geen gedoe met het opwarmen
  • Bij het nachtvoeden hoeft u niet uit uw bed om het flesje klaar te maken
  • Het geven van moedermelk zorgt ervoor dat uw baarmoeder na het bevallen sneller samentrekt
  • Het geven van borstvoeding verkleint de kans op baarmoederhalskanker, borst- en eierstokkanker. Ook verkleint het de kans op botontkalking
  • Als u aan borstvoeding doet, bent u sneller op oud gewicht
  • Het kost geen geld
  • Moedermelk bevat zoveel afweerstoffen dat het uw kind een kleinere kans geeft om ziek te worden
  • Verkleint de kans op allergieën en infecties
  • De moedermelk is zo bijzonder dat het zich aanpast aan je steeds groot wordende kind
  • Uw baby zal minder last hebben van spugen en darmklachten omdat moedermelk makkelijk verteerbaar is. Bij flesvoeding zal dit niet zo gesmeerd lopen

kraamzorg-anne-rotterdam-borstvoeding.jpg

Wij zijn gecertificeerd voor borstvoeding


Omdat wij WHO en UNICEF-Zorg voor Borstvoeding gecertificeerd zijn, zijn al onze kraamverzorgende gespecialiseerd in het begeleiden van de kraamvrouw met het geven van borstvoeding. Dit kunnen ze dankzij de TIEN VUISTREGELS VOOR HET WELSLAGEN VAN BORSTVOEDING. Dit geeft u de zekerheid dat onze kraamverzorgenden zeer betrouwbaar zijn.

Voor Kraamzorg Anne Rotterdam zijn de meningen van onze klanten erg belangrijk. Op hier een goed beeld van te kunnen krijgen, geven wij altijd een enquêteformulier mee in het kraamdossier. Mede dankzij de samenwerking van de kraamvrouw en haar gezin kunnen wij onze niveau hoog houden en indien nodig verbeteren. 




Geschreven door: http://www.kraamzorganne.nl/nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten